Gerinc Selfness®

Gerinc Selfness®

 


A Gerinc Selfness® szolgáltatás segít Neked, ha:

•    akkut fájdalom gyötör
•    nap,  mint nap a számítógép előtt görnyedsz
•    cipekedsz, emelsz
•    sokat ülsz a volán mögött


Ezzel, az abszolút fájdalom- és mellékhatásoktól mentes módszerrel beindulnak a szervezeted öngyógyító folyamatai, elmúlhatnak a betegségeid, a fizikai problémáid. Mentális síkon kedvezően változik az önbecsülésed, erősödhet az önbizalmad, könnyebben viseled majd a napi stresszt.

Ez a módszer, amit most bemutatok Neked, Magyarországon egyedül a Gerinc Műhelyben található meg. 
A passzívmozgás program kiemelkedő hatásfokkal segít a hát, nyak és derék fájdalmakon.  Számodra is rendkívüli felfedezést, élményt, EGÉSZ-séget tartogat!
Az eljárás  30%-kal gyorsabb, hatásosabb minden eddig alkalmazott módszernél!

Itt a helyed akkor, ha fájdalom esetén rögtön valamilyen fájdalomcsillapító pirula, vagy kenőcs után nyúlsz.. Amennyiben mindez igaz rád, akkor nagy tévedésben élsz, mert a szerekkel valójában csak a tüneteket nyomod el.  Az ezekkel elért egyensúly pedig csak ideig-óráig tartható fenn. Hosszú távon a benned felhalmozódott szintetikus anyagok több kárt okoznak az egészségednek, mint, ahogy azt gondolnád. Sőt, az életet is megrövidíthetik!
A problémának az okát kell feltárni, nem különböző kemikáliákkal elnyomni a jelzéseket, melyet túlhajszolt,  stresszel terhelt szervezeted küld neked!
Sajnos újabban mindent mesterségesen akarunk elérni, még az egészségünk megőrzését is, miközben figyelmen kívül hagyjuk szervezetünk öngyógyító mechanizmusait.
Te sem akarhatod tönkre tenni azt, amivel a természet megajándékozott!?!?
Nos, amikor ellátogatsz a Gerinc Műhelybe, szakavatott és professzionális szakemberek veszik kezelésbe sajgó porcikáidat.

Nálunk kellemes, otthonos környezetben lazíthatod, nyújthatod letapadt izmidat, összegubancolódott idegszálaidat. Megtanítunk arra, hogyan sajátíthatod el egyszerűen azokat az apró fogásokat, mozdulatokat, amelyek segítenek megtartani az általunk, de veled együtt helyreállított EGÉSZséges, gerincedet.
Szinte "véreddé válik", az egyenes tartás, a gerinc fájdalom nélküli élet. Már egy kezelés képes elmulasztani, enyhíteni a lelki és a testi fájdalmakat. Az eredmény tartós, a hatás pedig szinte minden esetben  azonnali.
Ami nem elhanyagolható, hogy mindehhez nem kell egy vagyont költened gyógyszerekre, orvosi ellátásra, időpontra várnod heteket, hónapokat, zsúfolt várótermekben várni a csoportos kezelésekre!

 
A Gerinc Selfness® program egy beszélgetéssel veszi kezdetét, mely során a Te személyes problémáidra fókuszálunk.
A beszélgetést követően, abban a ruhában, amiben érkeztél, leheveredsz egy kényelmes masszázságyra, chí-ágyra, gerincnyújtó-padra, becsukod a szemed, és ellazulva élvezed (állapotodtól függően) a passzív mozgást.
Egy, másfél óra után tetőtől-talpig feltöltődsz, miközben szó szerint észrevétlenül megkönnyebbülsz fizikailag és lelkiekben egyaránt. A program elemei együtt, és egymástól függetlenül is igénybe vehetők attól függően, hogy milyen az állapotod, illetve érdeklődésed.
                           
                             HÁT, ami TERMÉSZETESEN EGÉSZSÉGES!
 

Gerinc – Selfness®:

1. / Egy alkalom (3 kezelési lehetőség) konzultációval
      kb. 1,5 óra 9.900,-Ft

2./ Három alkalom (3 x 3 kezelési lehetőség) konzultációval
      első alkalom 1,5 óra a további 2 alkalom kb. 1-1 óra 23.000,-Ft

3./ Négy alkalom (4x3 kezelési lehetőség) konzultáció nélkül
     kb. 1 óra/alkalom 28.000,-Ft

4./ Négy alkalom (4x3 kezelési lehetőség) konzultációval
     kb. 1,5 óra 30.000,-Ft

5./ Nyolc alkalom (8x3 kezelési lehetőség) konzultáció nélkül
     kb. 1óra/alkalom 52.000,-Ft

6./ Nyolc alkalom (8x3 kezelési lehetőség) konzultációval
     kb. 1,5 óra/alkalom 54.000,-Ft

 

Gerincnyújtás

A gerincnyújtás a Gerinc - Selfness® szerves részét képezi, viszont vannak eseték, amikor önmagában is használható és hatékony tud lenni (nincs még kialakult krónikus fájdalom, nincs kiszakadt gerincsérv, fizikai állapot lehetővé teszi a használatát).
A gerincnyújtást KiroMed Prof. motoros gerincnyújtópadon végezzük!
Amiben különbözik a máshol végezhető gerincnyújtásoktól: kipróbált és a fordított testhelyzetre adaptál nyújtó gyakorlatok, testhelyzetek.
6 év tapasztalattal rendelkezünk, professzionális gerincnyújtást szolgáltatunk.

 Első alkalom, mely egy konzultációs, feltáró beszélgetést is magában foglal

kb. 35 - 40 perc                  5.200,-Ft

1 alkalom kb. 10- 15 perc    2.500,-Ft

10 alkalmas bérlet             20.000,-Ft

 

I D Ő P O N T   K É R É S E